7. mednarodna tattoo konvencija v Mariboru

16. 10. 2015 // Scena / Napovednik

Iz malega raste veliko, to velja tudi za že 7. mednarodno tattoo konvencijo, ki je iz leta v leto večja. Veča se število tetoverjev, domačih in tujih, veča se število gostov, dodajajo se spremljevalni dogodki in tako kaže, da bo letos dvorana Leona Štuklja pokala po šivih.

Že danes pozno popoldne se bo na konvenciji dogajalo marsikaj. Od izbora Miss Bodyart, do različnih glasbenih nastopov, kjer lahko izpostavimo vedno bolj prodorno Majo Založnik.

17:30 MISS BODYART
Miss Bodyart je neustrašna, lepa, posebna, polna humorja in se ne boji biti drugačna. Izbor je sestavljen iz dveh hodov, pri hod 17:00 in drugi hod 18:45, in podelitve lente najboljši, ki bo ob 20:45.

21:00 TATTOO CONTEST
Izbor najboljših tatujev v kategorijah:
Best ornamental – v tej kategoriji tekmujejo tutiji, sestavljeni iz različnih geometrijskih vzorcev, pomembna so ravnovesje vzorca, simetrične linije in postavitev na telesu.
Best color – v tej kategoriji tekmujejo tatuji, ki so narejeni v katerikoli barvni tehniki.
Best small tattoo – v tej kategoriji tekmujejo tatuji, ki ne smejo biti večji od 5x5cm.
Best of Friday – v tej kategoriji tekmujejo tatuji, ki so začeti in končani na ta dan.

SOBOTA
V soboto se bodo vrata odprla ob 12 uri in bo dan namenjen pinup preobrazbi, prav tako bo zvečer potekalo tekmovanje v najboljših tatujih.

NEDELJA
V nedeljo bodo vrata tattoo konvencije odprta od 12 ure dalje, zadnji dan konvencije bo svoj vrhunec doživel, ko bodo izbrali najboljši tattoo konvencije.

PR

Foto: Kickassthings

1.jpg