Brezčasen modni kos za vse priložnosti

24. 5. 2015 // Trendi / Moški trendi

Srajca je večno moden, izjemno funkcionalen in nepogrešljiv kos oblačila v prav vsaki moški omari. Primerna je tako za vsakdanje službene obveznosti, kot tudi za prosti čas in svečane priložnosti. Pravila brezčasnosti pri oblikovanju vedno upošteva tudi Sens, ki z elegantnimi kroji, kvalitetnimi materiali in inovativnim pristopom piše modne trende na področju moške mode in nudi širok izbor srajc za različne okuse in priložnosti. Da je Sens vodilna blagovna znamka, ki postavlja smernice moške mode na slovenskih tleh, smo bili priča tudi na nedavnem Ljubljana Fashion Weeku.

Za vse moške, ki si želijo biti drugačni in se ne bojijo izstopati, so pri Sens-u pripravili nabor črno-belih srajc, ki s svojo barvno paleto poskrbijo za večno eleganco, a z zanimivimi detajli, kot sta črn snemljiv pašček na ovratniku in dvobarven ali ruski ovratnik, ustvarjajo moden in izstopajoč videz.

Za bodoče ženine je Sens svoje srajce obogatil satenastimi detajli in z različnimi dodatki, kot so manšeti in kovinski našitki. Srajce za poročne slovesnosti izstopajo tudi zaradi drugačnih krojev, h katerim pripomoreta dvojni ali zamaknjen ovratnik.

Za sproščen in moden videz pa bodo poskrbele pisane Sens-ove srajce v modro-rumeni barvni kombinaciji. Slednje lahko v kombinaciji z jeansom ali enobarvnim suknjičem v svojo garderobo z lahkoto vključi prav vsak moški in tako popestri in začini lahkoten poletni videz.­­­

Foto: PR

kiiii.jpg