Galileo, skriti adut v rokavu sofisticiranega moškega

20. 4. 2017 // Trendi / Moški trendi

Jure Košir, nekdanji alpski smučar in osvajalec rekordov, je pred kratkim zablestel kot model nove kampanje, v kateri je predstavljen kot obraz moške modne blagovne znamke Galileo. Zasnovan z zanimivim konceptom, Galileo na enem mestu ponuja vse, kar sodoben moški potrebuje - od oblačil in obutve pa vse do modnih dodatkov. Modne kolekcije so namenjene tako poslovnim moškim kot tudi ljubiteljem prefinjenega, a ležernega, športnega sloga, med katere vsekakor sodi tudi novi slovenski ambasador.

Koncept moške modne znamke Galileo sestavlja kombinacija kakovostnih izdelkov, edinstvene oblike in sofisticirane podobe. Z neprimerljivo eleganco osvaja garderobe moških po vsej Hrvaški, svojo pot pa nadaljuje tudi pri nas, v Srbiji in na Slovaškem. Edinstveno zasnovan se na enem mestu ponaša z neverjetno modno izbiro, prijaznimi cenami in odlično ekipo ljudi, ki so del modnega sveta Galileo. Kakšen je pravi Galileo moški, boste lahko odkrivali vse od 13. aprila do konca meseca po Sloveniji - bodite pozorni in nikar ne zamudite Jureta Koširja v prefinjeni, a moderni modri moški obleki.

Nove kolekcije Galileo so pri nas na voljo v trgovskih centrih Supernova Ljubljana Rudnik, Europark Maribor, Qlandia Novo Mesto, Qlandia Nova Gorica, Mercator center Ljubljana in Mercator center Maribor.

PR

screen_shot_2017-04-19_at_10_17_42.jpgjure_kos_ir_je_ljubitelj_prefinjenega-_a_lez_ernega-_s_portnega_sloga.jpg