Kako pozimi oblačila slojijo stajliš moški?

26. 1. 2020 // Trendi / Moški trendi

Večina moških se ne rodi z znanjem kombiniranja oblačil. Še posebej pa se nekateri počutijo izgubljene, ko pride do slojenja zimskih oblačil. Kaj hitro so lahko v večih slojih videti neprivlačno, da niti ne omenjamo tega, kako neudobno se počutijo, ko jim kri zastaja v rokavih plašča, ki je nabito poln zaradi mnogih slojev, ki jih predstavljajo srajce, puloverji, blazerji, ... Tokrat vam predstavljamo nekaj vrhunskih idej, kako lahko moški pozimi na stajliš način premagajo nizke temperature in hkrati izgledajo nadvse modno, elegantno, urejeno.

Pri izbiri plašča ali jakne bodite pozorni na materiale.

Dandanes ni več važna debelina jakne ali plašča, ampak predvsem moderni materiali, ki so lahko tanki, a obljubljajo super zaščito. Pod takšna vrhnja oblačila lahko moški oblečete samo majico ali tanek pulover s puli ovratnikom. Jakna ali plašč vas bosta ogrela, ob nošenju pa se boste počutili prijetno. K takšnim zgornjim oblačilom se odlično podajo oprijete hlače ali slim fit kavbojke.

Kaj pa barve?

Velja si zapomniti, da temne barve optično zožijo postavo, v kavbojkah pa boste moški vedno videti dobro na urban način. Ste radi v trendu? Med top barve te sezone spada rjava v vseh odtenkih!

Na pravimoski.si lahko poleg vseh omenjenih oblačil poiščete še dodaten navdih, saj je stran polna aktualnih modnih smernic za moške z izpiljenim osebnim slogom!

V. J.

Foto: Pravimoski.si

pravimoski_si3.jpgpravimoski_si2.jpgpravimoski_si1.jpg