Fashion.si x Comma: Top jesenski trendi z Manco Vodopivec

4. 9. 2018 // Trendi / Trend report

Prišel je čas za slovo od poletja in poletne vročine, kar pa za fashioniste sploh ni slaba novica. Prave modne navdušenke namreč obožujejo jesen in z njo povezane slojevite outfite, ki so kot nalašč za sprehajanje po parku, odetem v bogate jesenske barve in druženje v najljubši kavarni - seveda z obvezno skodelico najljubšega toplega napitka v rokah.

Preden pričnete načrtovati, kaj boste nosile v prvih jesenskih dneh, obvezno preverite našo tokratno galerijo, v kateri izkušena modna poznavalka Manca Vodopivec nosi popolne jesenske stajlinge modne znamke Comma. Manca je tokrat sestavila stajlinge za vsako priložnost - za službene sestanke, obisk dogodkov in sproščeno druženje v mestu. Detajli, ki so jo to sezono še posebej prepričali, so: poudarjena ramena, umetno usnje, naborki, 'Missoni' vzorec, mehki materiali, bogate barve draguljev in veliki cvetlični potiski, ki so zamenjali manjši cvetlični vzorec.

V nadaljevanju preverite top kose iz ženstvene prehodne kolekcije Comma, v kateri se kaže izrazita ljubezen do detajlov in klasične elegance!

V. J.

Foto: Manca Kocjančič

manca_vodopivec_x_comma_mk-5.jpgmanca_vodopivec_x_comma_mk-1.jpg