Fashion.si x Comma: Top trendi za prihajajoče praznične dni

7. 12. 2017 // Trendi / Trend report

Ker se praznični dnevi in prve decembrske zabave približujejo z neznansko hitrostjo, smo za vas v sodelovanju z modno znamko Comma in slovensko influencerko Jasno Vale pripravili stilski vodič po ključnih trendih sezone. Pri tem smo upoštevali, da imajo nekatere dame raje casual in spet druge glamurozen stil.

Pri izbiri prvega stajlinga nas je navdihnil pariški šik. Usnjeno plisirano krilo in črtast pulover na Jasni izgledata božansko!

Pri drugen stajlingu so bile glavna zvezda oprijete hlače iz umetnega usnja, ki v kombinaciji z belo oversized srajco in petkami delujejo izjemno elegantno, a še vedno nadvse kul.

Pri tretji kombinaciji smo poskrbeli za vse, ki so rade v trendu in predvsem opazne. Mini krilo z leopardjim vzorcem smo skombinirali z belim puloverjem in tako poskrbeli, da ni izpadlo kičasto, ampak ravno nasprotno - popolnoma šik!

Za četrti outfit smo izbrali malo črno oblekico, ki je kot eden najbolj uporabnih kosov must have vsake praznične garderobe.

Pri petem stajlingu smo s tričetrtinskimi rjavimi usnjenimi hlačami, belim puloverjem in karirastim plaščem ustvarili casual dnevno kombinacijo, ki je ta trenutek #toptrend.

Pri šesti kombinaciji je v ospredju plisirano krilo, a tokrat nekoliko bolj lahkotno. V kombinaciji s pisanim puloverjem je to lahko izbira za čez dan ali večer!

Commina trgovina je izvrstna shoppping lokacija, kjer na enem mestu poleg brezčasnih kosov najdemo tudi vse trende sezone. Poleg kosov, v katerih bomo preživele prihajajoče praznične dni, smo na njihovih prodajnih policah opazile tudi izvrstna darila za vse ženske v našem življenju. Priporočamo!

V.J.

Foto: Nike Koležnik

cleardot.gif

8.jpg1.jpg