Fashion.si x XYZ Premium Fashion Store: Urbana boemka

10. 10. 2016 // Trendi / Trend report

Med ključnini jesenskimi trendi tudi letos trdno ostaja boemski stil, ki smo ga vzele za svojega in ga iz sezone v sezono z veseljem nadgrajujemo. To jesen se bomo prepustile retro nostalgiji, a le za hip, saj jo bomo kombinirale na sodoben način, prilagojen urbanemu življenjskemu stilu. Sveže stilske predloge, ki smo jih za vas poiskali v priljubljeni šoping destinaciji XYZ Premium Fashion Store, smo tokrat predstavili na trendi blogerski način.

To so 3 šik modni predlogi, prilagojeni vašemu osebnemu stilu ...

V kolikor obožujete eklektični stil, boste zagotovo navdušene nad prvim modnim predlogom, ki v urbano boemsko pravljico povezuje mini krilo na zavezovanje, belo srajco z napihnjenimi rokavi, podaljšan telovnik in to jesen enostavno nepogrešljive visoke škornje.

Za ljubiteljice enostavnega in udobnega stila smo izbrali čudovito oprijeto obleko v bogatih jesenskih odtenkih in jo skombinirali z must have obutvijo sezone, belimi supergami, in trendovskim nahrbtnikom z resicami.

Za nepoboljšljive navdušenke nad romantičnim retro stilom smo pripravili zasanjan stajling, primeren tako za dnevne kot tudi večerne priložnosti. Pripravite se na ljubezen na prvi pogled, tukaj so 'it' kavbojke na zvonec, ki so v kombinaciji s čipkasto bluzo in nude salonarji vse, kar si želimo to jesen ...

V. J.

Foto: Jana Urbas

uvodna.jpg#ootd #boho #backpack #hat #karllagerfeld #fashiondiaries #style #fashionbloggermg_3108.jpgKlobuk Karl Lagerfeld, 95 eur; nahrbtnik Karl Lagerfeld, 495 eur; srajca Pinko 215 eur; krilo Morgan, 49 eur; brezrokavnik Silvian Heach, 185 eur; Škornji Tosca Blu, 185 eur.