Ključni trendi za jesen 2020

13. 11. 2020 // Trendi / Trend report

Februarske modne revije jesen / zima 20 so se zgodile tik preden so bile v Evropi uvedene omejitve zaradi pandemije. Od predstavitve teh kolekcij se z velikimi izzivi ni soočila le modna industrija, ampak se je bistveno spremenil tudi način, kako se vsi oblačimo in kupujemo oblačila. Modne smernice so bile razdeljene na dva različna tabora. Na eni strani so bile fantazijske kreacije, namenjene ekstravagantnemu družabnemu življenju, na drugi pa je bil viden premik k nosljivim, klasičnim oblačilom.

Ker so pred nami negotovi meseci, ki morda ne bodo posejani z zabavami in ostalimi družabnimi dogodki, smo se pri izboru ključnih sezonskih trendov tokrat osredotočili na trende, za katere mislimo, da jih bodo ljudje dejansko kupovali v naslednjih šestih mesecih. Beseda trend je v modnih krogih že nekaj časa umazana beseda, opevana pa je trajnostna, brezčasna moda, ki bo vedno veljala za modno in šik. Brezčasnost je všeč tudi nam, zato vam v nadaljevanju predstavljamo 8 jesenskih modnih trendov z dolgim rokom trajanja!

Ključni trendi za jesen in zimo 2020 so ...

V. J.

Foto: Matches Fashion, Net-a-porter

frame_prepasana_usnjena_jakna_matchesfashion.jpgPrepasana usnjena jakna Frame. Foto: Matcehs Fashionpas_alexander_mcqueen_netaporter.jpgPas z zlato zaponko Alexander Mc Queen. Foto: Net-a-porter