Monokromatske superge so must-have te pomladi!

7. 5. 2021 // Trendi / Trend report

Monokromatski oz. enobarven videz od nog do glave je šik, enostaven, obenem pa z njim lahko naredimo vtis ne glede na priložnost. To so zelo hitro spoznale tudi fashionistke in modne vplivnice, saj je trend monokromatske obutve že osvojil Instagram ter se hitro preselil tudi na mestne ulice. Pobrskali sva po novih kolekcijah superg na spletni strani Mass in navdušeno ugotovili, da so monokromatske superge enostavno must-have te pomladi.

Zakaj? Ker z njimi na zelo enostaven način nadgradimo vsak outfit, ker je minimalizem pač šik in ker to tudi slučajno ni dolgočasen stil. Monokromatski videz lahko namreč ustvarimo v popolnoma beli, črni, roza, bež, svetlo modri ali rdeči barvi. In z izbiro obutve iz Massa res nimamo težkega dela, saj tam najdete superge v vseh barvah, ki jih modni poznavalci omenjajo kot ključne za leto 2021.

V tem trendu zagotovo vodi blagovna znamka Steve Madden. Naravnost zaljubili sva se v popolnoma bel in roza model Match, saj so to monokromatske superge, ki predstavljajo vse, kar je pri obutvi to pomlad v trendu. So ravno prav robustne, udobne, z zanimivimi detajli, z izpostavljenim logotipom in so pika na i popolnemu monokromatskemu videzu.

Da bo naš enobarvni slog popoln, moramo slediti le nekaj osnovnim navodilom:

Za res izpiljen monokromatski videz se igrajte s sloji in različnimi teksturami oblačil, še posebej, če se odločite za pastelne barve.

Izberite oblačila v različnih odtenkih ene barve, lahko se poigravate tudi z vzorci v enaki barvi, kot je osnovna.

Ne pozabite na modne dodatke! Oversize torba ali pas v kontrastni barvi bosta le še poudarila vaše nove superge. Tudi ljubiteljice vpadljivega nakita si lahko daste duška.

Ne bojte se modnih kombinacij s čipkami. Eden izmed bolj zanimivih monokromatskih stajlingov od pet do glave so zagotovo čipkast top, bele hlače in bele superge.

Tako, zdaj sva vas opremili z osnovnimi napotki za monokromatski “look” in čas je, da se zakopljete v kolekcije superg iz Massa in izberete svoj najljubši par.

V. J.

Foto: Mass

steve_madden1.jpgSteve Maddenbuffalo1.jpgBuffalo