Na obisku pri: torbice Liebeskind Berlin

12. 10. 2016 // Trendi / Trend report

Pri Fashion.si nadaljujemo z rubriko Na obisku pri ..., v kateri preverjamo aktualne modne trende naših in vaših najljubših modnih znamk.

Za ​tretjo modno destinacijo smo izbrali prodajalno priljubljene znamke ​Liebeskind Berlin v ljubljanskem Cityparku, ki nas je ​s pestrim naborom trendovskih in kakovostno izdelanih torbic, stilsko dovršeno prodajalno ter prijaznimi, ustrežljivimi in nasmejanimi prodajalkami​ ​prepričala po zgolj nekaj minutah. Z zagotovostjo lahko trdimo, da je ​Liebeskind Berlin ​šoping destinacija, ki s svojo ponudbo ​zadovolji vsak okus, njihove torbice pa tako kakovostne, da z nami ostanejo leta.

Med brskanjem po aktualni ponudbi smo opazili, da se pri ​Liebeskind Berlin trudijo, da so njihovi izdelki lepo in kakovostno izdelani ter se zavedajo, da torbice, ovitki za telefon, denarnice in ostali modni dodatki z nami preživijo veliko časa. Poleg torbic in dodatkov v nevtralnih odtenkih, primernih za vsak stil, so nam v oči padle tudi torbice iz nove kolekcije, ki jo je oblikoval kreativni direktor znamke Adrian Josef Margelist. Priznani oblikovalec obutve in modnih dodatkov je tokrat navdih za ustvarjanje iskal v Aziji. V ospredju nove kolekcije so ostre, ravne linije, kombiniranje različne obdelave usnja in posebni detajli. Nam so še posebej všeč minimalistične velike torbe, v katere lahko pospravimo dobesedno vse, kar potrebujemo za spopadanje z vsakdanjikom, torbe in denarnice v pudrasto rožnatih in bakrenih kovinskih odsevih, trendovski ovitki za pametne mobilnike z grafičnimi napisi in odštekane male torbice z azijskimi poslikavami.

V nadaljevanju si oglejte, kaj nas je navdušilo ob obisku prodajalne Liebeskind Berlin ...

V. J.

Foto: Klemen Razinger

img_4266.jpgimg_4308.jpg