Najbolj romantična astrološka znamenja

9. 2. 2022 // Wellness / Mind & spirit

V pričakovanju valentinovega nas zanima, katera astrološka znamenja so najbolj romantična, oziroma, kaj lahko na romantičnem področju pričakujemo od svoje boljše polovice? Ali lahko pričakujemo večerjo in darilo ali bo na romantiko enostavno pozabil?

Oven

Ovni niso najbolj romantični. Mogoče se trudijo na začetku, a ko vas enkrat dobijo v pest, na romantične geste enostavno pozabijo.

Bik

Biki so brezupni romantiki. Najraje imajo zaljubljene sprehode, slastne večerje in udobno druženje na kavču.

Dvojčka

Dvojčki so cinični romantiki. Romantika se jim zdi povsem odveč, zato od njih v petek ne pričakujte preveč.

Rak

Raki so neozdravljivi romantiki in nadvse radi izkazujejo ljubezen. Od njih lahko pričakujete vsak romantičen kliše.

Lev

Levi so avtentični romantiki. Radi imajo odkritost in resnična čustva. Želijo, da gre v ljubezni zares!

Devica

Device so v ljubezni rade sproščene. Namesto velikih gest imajo rade drobne malenkosti - ne samo za valentinovo, ampak vsak dan.

Tehtnica

Tehtnice so, kar se tiče ljubezni, zelo zahtevne. Zelo rade izkazujejo in prejemajo ljubezen. Od partnerja pričakujejo zasipanje z romantičnimi gestami.

Škorpijon

Škorpijoni so včasih malce pozabljivi. Čeprav znajo biti romantični in bi bili za svoje ljubljene pripravljeni storiti marsikaj, včasih pozabijo na vsakodnevne romantične izkaze ljubezni.

Strelec

Strelci niso najbolj inovativni romantiki. Čeprav ne bodo pozabili na obletnice, so njihova darila običajno neoriginalna.

Kozorog

Kozorogi v ljubezni cenijo odkritost, trdnost in realnost. Pri njih pozabite na dramatično izkazovanje ljubezni.

Vodnar

Vodnarji so pozabljivi romantiki. Obletnice jih ne zanimajo, se pa radi odkupijo s spontanimi presenečenji in izkazi ljubezni.

Ribi

Ribice veljajo za najbolj romantičen znak v zodiaku. Svoje partnerje nadvse rade zasipajo z ljubezenskimi gestami, to pa pričakujejo tudi v zameno.

V. J.

Foto: Weheartit

1.jpg