Neodpustljive napake na zmenkih

1. 8. 2020 // Wellness / Mind & spirit

Zmenki so lahko ali najbolj zabavna stvar v življenju ali pa najslabša! Ljubezen nekateri enačijo z norostjo, zato so nekatere napake, ki jih večina od nas dela na zmenkih, odpustljive, morda celo smešne, druge pa niti ne toliko! V nadaljevanju govorimo o tistih, za katere je bolje, da jih ne bi bilo ...

Priklenjenost an nekoga

Za vama sta le dva zmenka, vi pa že sanjate o poroki in nenehno preverjate, kje je in kaj počne? Velika napaka! Sprostite se in nehajte skrbeti, da bi vam ga kdo ukradel, drugače bo pred vami enostavno pobegnil.

Kažete denar

Nikar ne poskušajte kupiti osebe, ki vam je všeč. Prava ljubezen ne pozna denarja. Saj nočete pristati v zvezi z nekom le zato, ker mu je všeč debelina vaše denarnice?

Napačna predstava

Na zmenku bodite, kar ste. Nikar ne igrajte vloge ženske, za katero mislite, da bi bila vaši simpatiji všeč. Odnosa se ne gradi na lažeh, ampak na odkritosti in medsebojnem zaupanju.

Govoričenje o preteklosti

Nikar ne razlagajte o svojih preteklih zvezah, še slabše, če o njih govorite le negativno. Na zmenku se pogovarjajta o prijetnejših stvareh, kot o tem kakšna koza je njegova bivša in kako vas je razočaral vaš bivši.

Prehitro razkrijete vse

Na prvih treh zmenkih ne govorite o resnejših željah glede prihodnosti, prav tako ne povejte prav vsega o sebi. Če bosta pristala skupaj, bo v prihodnosti še dovolj časa, da si povesta vse o vsem. Nikar ne umorita odnosa še preden bi ta dobil priložnost za cvetenje.

Jaz, jaz, jaz

Na zmenku nikar ne govorite samo o sebi. Po vsakem odgovoru še vi kaj vprašajte njega in ga nato pozorno poslušajte.

Preveč dotikanja

Na prvem zmenku se poskusite izogniti seksu. Čeprav se morda lahko sliši starokopitno, mu boste bolj zanimiva, če vas bo mogel nekaj časa loviti.

Flirtanje z drugimi

Na zmenku se osredotočite samo na svoj zmenek in nikar ne flirtajte še z vsemi ostalimi moškimi v prostoru, kot je na primer simpatičen natakar. Oči imejte zgolj za svoj zmenek!

V. J.

Foto: Unsplash / Everton Vila

everton-vila-asahnlc0vhq-unsplash.jpgFoto: Unsplash / Everton Vila