Huile Prodigieuse praznuje 25 let z omejeno izdajo!

20. 6. 2017 // Wellness / Telo

Znamka, oblikovana in narejena v Franciji, danes predstavlja 'love brand' po celem svetu. Zgodba Nuxe je tesno povezana z zgodbo predsednice in ustanoviteljice Alize Jabès, pogumne podjetnice z neustavljivo strastjo do neverjetne moči rastlin. V zgodnjih 90-ih letih je odkrila majhen laboratorij v Parizu ter se odločila ustvariti prvo znamko, ki bo slovela po učinkovitih in izjemno čutnih lepotnih izdelkih za nego kože, ki bodo vsebovali naravne aktivne sestavine in bodo na voljo v lekarnah.

Njeno čudežno suho olje Huile Prodigieuse, najbolj priljubljeno olje Francozinj, letos praznuje četrt stoletja sreče z novo formulo in novimi podobami kultnih stekleničk, ki nam bodo s svojimi živahnimi barvami polepšale poletne dneve. Čeprav ima vsaka izdaja kultnega suhega olja svojo posebno barvo in sporočilo, je vsem trem skupen edinstven čipkast vzorec, ki se preliva vzdolž ikonske stekleničke z napisom '25 let'. Omejene izdaje kultnega suhega olja vsebujejo najbolj skrbno varovano skrivnost lepe kože: novo formulo Huile Prodigieuse.

Koralna predstavlja strast, ženstvenost, osupljivost nad čudovitim presenečenjem. V spomine prikliče ljubezenske izjave, poletne romance in eksotične barve.

Turkizna izraža čustva in nepopisno srečo poletja. Spominja na rajske otoke, obkrožene z lagunami, na slan morski zrak in brezskrbne trenutke.

Bela v sebi nosi sporočilo lepote, čistosti in nedolžnosti. Je pojem svežine in lahkotnosti ter popolne obnove duha in telesa. Ko imamo željo po obnovitvi, nam bela barva najprej pride na misel.

Suho olje Huile Prodigieuse lahko uporabljamo za nego:

obraza: antioksidacijsko delovanje. 1 kapljica Huile Prodigieuse je dovolj, da zaščiti kožo pred več kot 90% prostih radikalov;

telesa: deluje na zmanjšanje vidnosti strij za 30%;

las: po negi so lasje voljni in obnovljeni.

Suho olje Huile Prodigieuse je naravno - z 98.1% sestavin naravnega izvora, prav tako ne vsebuje mineralnih olj, silikona in parabenov. Je tudi božansko - njegova dobro poznana dišava poskrbi za prepletanje čutnosti in ženstvenosti, z bleščečimi notami pomarančnih cvetov, bergamotke, vrtnice, magnolije, kokosa in vanilije.

V. J.

Foto: Nuxe

huileprodigiuese_25limited_001.jpgOmejena izdaja Huile Prodigieusehuileprodigiuese_25limited_002.jpgOmejena izdaja Huile Prodigieuse