Tako bomo ostale porjavele še dolgo v jesen

13. 8. 2020 // Wellness / Telo

Porjavela polt je poleti modni dodatek številka ena. Žal pa nimamo vsi polti, ki bi zlahka in dolgotrajno porjavela, ali pa v času pandemije enostavno nimamo možnosti za odhod na morje.

Če si želite zlato porjavele polti, a vas je strah nevarnih posledic sončenja, ali pa v času samoizolacije nimate možnosti za odhod na morje in nimate vrta, kjer bi kožo nastavili sončnim žarkom, svoji koži podarite nego z izdelki za samoporjavitev. Uporaba kreme za samoporjavitev je enostavno vedno najbolj zdrav način za dosego zlato rjavega tona kože!

Pri uporabi izdelkov za samoporjavitev sledite tem uporabnim nasvetom za pravilen nanos, s katerim boste podaljšale obstojnost izdelka:

Pred nanosom dobro spilingirajte kožo. Piling bo z vaše kože odstranil staro kožo, ki je ponavadi kriva za madeže, saj se obarva bolj močno kot nova koža. Dodatno pozornost namenite predelom, kjer je koža najdebelejša: komolcem, kolenom in gležnjem.

Če odvečne dlake odstranjujete z voskom ali britjem, to obvezno storite 24 ur pred nanosom samoporjavitvenega izdelka.

Kožo redno negujte z vlažilno kremo ali losjonom. Ponovno bodite temeljiti na predelu gležnjev, komolcev in kolen.

Samoporjavitvene izdelke nanašajte z rokavicami iz lateksa. Tako boste kremo razporedili bolj enakomerno in si pri tem ne boste obarvali dlani in prstov.

Z nanosom pričnite pri stopalih in nato nadaljujte navzgor po telesu.

Obraz namažite z izdelkom, ki je namenjen samoporjavitveni negi kože obraza.

Naše uredništvo je letos za samoporjavitveno nego izbralo izdelke za samoporjavitev Afrodita Professional ART OF TANNING Hello, Summer:

ART OF TANNING Samoporjavitveni losjon, ki na osnovi samoporjavitvenega kompleksa 100 % naravnega izvora in brez izpostavljanja UV žarkom zagotovi enakomeren in dolgotrajen, zagorel ten ali

ART OF TANNING Marmelado, ki s 100 % naravnimi sestavinami, eksotičnim vonjem manga in čudovitimi zlatimi pigmenti pričara intenzivno zagorel, sijoč in negovan videz kože.

ZA vsakodnevno NEGO in OHRANJANJE ZAGORELE POLTI:

ART OF TANNING Čistilna pena, ki ne vsebuje SLS/SLES in pomaga ohraniti zagorel videz kože in

Glow meglica z zlatimi pigmenti za navlaženo in sijočo zagorelo polt.

V. J.

Foto: Kozmetika Afrodita, Unsplash / Manny Moreno

manny-moreno-f1ugiq9tkx0-unsplash.jpg1.jpg2.jpg