Frizure - kako izbrati pravo glede na horoskop?

22. 4. 2024 // Lepota / Frizure

Če se vam je že zgodilo, da ste od frizerja odšle z nasmeškom in frizuro, zaradi katere ste rekle: "ta videz je bil ustvarjen zame", ste morda imele popolnoma prav. Vaša popolna pričeska je namreč zapisana v zvezdah. Poiščite jo v nadaljevanju in se še danes naročite pri svoji frizerki!

Vodnar (20. januar - 18. februar): boemska pričeska

Svobodomiselnim vodnarkam pristojijo boemske pričeske z bujnimi kodri in podaljšanim frufrujem, ki ga razdelimo s prečko, počešemo na stran ali pa spnemo na vrhu glave.

Ribi (19. februar - 20. marec): dolge rese

To vodno znamenje se najbolje počuti z dolgimi, prosto padajočimi resami. V kolikor imate naravno skodrane lase, jih pustite, da se posušijo na zraku.

Oven (21. marec - 19. april): kratka frizura

Odločnim, samozavestnim in ognjevitim ovnicam pristojijo kratke pixie pričeske. Za dodaten "wow" efekt uporabite peno za utrjevanje las!

Bik (20. april - 20. maj): lob

Ko bikica najde nekaj, kar ji je všeč, se le s težavo poslovi od tega. Zakaj bi torej eksperimentirale, če dobro veste, da je lob pričeska, ki pristoji vsem - ne glede na obliko obraza in tip las? Lob je tudi ena od najbolj hvaležnih pričesk, saj jo lahko nosimo v ravni, skodrani ali speti različici.

Dvojčka (21. maj - 20. junij): asimetričen bob

Asimetrija vam dovoljuje, da se resnično poigrate s svojo dualno naravo. Asimetričen bob je top izbira ne glede na obliko las, kar je popolno za vašo vedno spreminjajočo se persono.

Rak (21. junij - 22. julij): rahli kodri

Za romantične rakice ni boljše pričeske, kot so dolgi rahli kodri. Nakodrane lase skrtačite in natrite s serumom. Popolno!

Lev (23. julij - 22. avgust): voluminozne rese

Levinje so rojene za to, da pritegnejo pozornost, kjerkoli se pojavijo. Pri tem pa jim pomaga bogata voluminozna pričeska.

Devica (23. avgust - 22. september): A-linija

Device so rade urejene do popolnosti. Ravno zaradi tega je 'njihova' pričeska strižena v elegantni A-liniji. Vaši lasje naj bodo zadaj krajši in spredaj daljši, a ne dosti daljši od višine vaših ramen. Za popoln in vedno urejen videz!

Tehtnica (23. september - 21. oktober): raven in gladek bob

Ravnovesje je za tehtnice prvotnega pomena. Ravno zato se jim na osebnost najbolj poda najbolj simetrična pričeska, ki jo poznamo: raven in gladek bob.

Škorpijon (22. oktober - 21. november): strog bob

Škorpijonke so zelo strastne in intenzivne. Izbirajo naj med seksi bobi vseh dolžin. Videz še dodatno začinite s frufrujem.

Strelec (22. november - 21. december): sodobna 'shag' frizura

Strelke opisujejo tri besede: vesela, svobodna in igriva. Prav taka pa je tudi navihana 'shag' pričeska, ki je svoj vrhunec doživela v 70. letih.

Kozorog (22. december - 19. januar): dolga in poskočna frizura

Čeprav so kozoroginje vedno do popolnosti urejene, to še ne pomeni, da jim ne pristoji poskočna frizura. Zdravim lasem dodajte nekaj volumna in ustvarite brezčasen videz!

V. J.

Foto: Pure Wow, Pinterest

1.jpgvodnar.jpgVodnar (20. januar - 18. februar): boemska pričeska.