Trendi fige za vse priložnosti

15. 4. 2015 // Lepota / Frizure

Dvojna figa

Zakaj bi nosile le eno figo, če lahko ustvarimo dve? Po vzoru blogerke, ki ustvarja blog Style Me Pretty, lase razpolovimo na dva dela in najprej ustvarimo sproščeno figo (z vrtenjem čopa las) na vrhu, nato pa postopek ponovimo še spodaj.

Glamurozna figa

Ena izmed najbolj preprostih frizur, ki izgleda zelo elegantno, je glamurozna figa. Ustvarimo jo tako, da lase spnemo v tesen čop na vrhu glave in ga nato vrtimo tako, da ustvarimo veliko figo na vrhu glave, ki jo utrdimo z lasnicami.

Neurejena figa

Neurejeno figo naredimo tako kot glamurozno figo, vendar namesto, da pri izdelavi pazimo, da je vsak las na svojem mestu, pozabimo na pravila in figo rahlo razkuštramo.

Figa iz kite

Figa, ki jo naredimo iz kite je nova vrsta fige, ki je primerna tako za svečane kot tudi povsem ležerne priložnosti. Ustvarimo jo tako, da lase spnemo v tesen čop na vrhu glave in iz njega spletemo debelo kito. Kito nato zvijemo v figo in utrdimo z lasnicami.

Figa iz francoske kite

Postopek za izdelavo francoske fige ni tako zelo kompleksen, kot se sprva sliši. Izdelavo začnemo tako, da najprej spletemo francosko kito, nato pa njen konec zvijemo v ljubko figo.

M.V.

Foto: Allwomanstalk

bun-hairstyle-pictures7.jpgdudpi028.jpgDvojna figa