To pomlad prebudite svoje telo in dvignite raven energije z negovalnimi izdelki z glino!

11. 4. 2019 // Lepota / Novosti

S prihodom pomladi se v nas prebuja želja po novih dogodivščinah, ki se jim želimo predati samozavestne, s sijočo kožo in novim valom energije. Tega bomo v prehodnih dneh, ko nas kaj hitro ujame spomladanska utrujenost, zahajale s pomočjo novih gelov za tuširanje Dove, ki vsebujejo zdravilno glino.

Glina ima v svetu lepotnih negovalnih izdelkov že desetletja zelo pomembno vlogo. Prav zato so pri uveljavljeni blagovni znamki Dove ustvarili novo kolekcijo izdelkov za prhanje, ki vsebujejo ¼ Dove vlažilne kreme in z minerali bogato naravno glino. Najnovejši različici gelov za prhanje sta idealni izbiri, saj kožo očistita nečistoč in znova razkrijeta njen naravni lesk.

Koža je naša najpomembnejša obramba, ki pa je v vsakdanjem življenju izpostavljena mnogim zunanjim vplivom. Številne spremembe v okolju kožo postavljajo pod nenehen stres, ki vpliva na njen videz. Zaradi podnebnih sprememb in onesnaževanja okolja se ljudje vse bolj zavedajo pomena pravilne nege kože. Zato sta sedaj na voljo novi različici gela za prhanje - Dove Purifying Detox in Dove Renewing Glow. Medtem ko Dove Purifying Detox kožo očisti, pomaga obnoviti njen naravni videz in v kombinaciji z vonjem zelenega jabolka, jasmina, frezije in mošusa, prebudi čutila, Renewing Glow poskrbi za utrujeno kožo brez sijaja in s kombinacijo vonja vrtnice, vanilje, jasmina ter hruške sprošča čute. Izdelki, ki bodo postali nepogrešljiv del vsakdanje osebne higiene tistih, ki jim skrb za kožo predstavlja lepotni ritual.

Glina je nežna sestavina, ki spodbuja razstrupljanje kože in povrne njen naravni videz. Deluje kot magnet, ki posrka nečistoče s kože ter tako izboljša njeno polt, zmanjšuje akne, zožuje pore ter jo naredi bleščečo z učinkom liftinga obraza. Nežni delci odstranijo nečistoče s kože in jo naredijo mehko na dotik, tako da bo prvi Dove gel za prhanje, ki vsebuje tudi Dove vlažilno kremo, nežno očistil kožo vseh nečistoč in pomagal vrniti njen naravni lesk. Prav zato so novi geli za prhanje priljubljene blagovne znamke, naravnost popolni za pomladno prebujanje in dvig ravni energije.

V. J.

Foto: Dove, Happi

1.jpgdove_renewing_glow_pink_clay_250_ml.jpgdove_purifying_detox_green_clay_250_ml_1.jpg