5 cenovno ugodnih trendov dekoriranja doma


Ko na spletu občudujemo zrcalne selfije, nam pogled marsikdaj zatava v ozadje. Še posebej v času, ko večino čsa preživljamo doma, nas zanima, kakšni so domovi drugih ljudi in kako lahko svoje opremimo tako, da nam bo bolj udobno. Omenjeni naključni vidik Instagrama zadovoljuje našo radovednost in daje neskončen navdih za dekoracijo.

Ko smo pokukali v domove nekaterih najbolj elegantnih žensk na svetu, smo opazili nekatere skupne ključne elemente, ki lahko resnično olepšajo prostor. Dobra novica je, da za razkošen videz ne potrebujemo neskončnega proračuna za prenovo. Z nekaj dodatki, bogatimi teksturami in materiali, lahko tudi vi z eno preprosto (in cenovno ugodno) potezo v domu ustvarite prefinjeno vzdušje.

V. J.

Foto: Instagram

peonylim.jpgKurirane police. Na poličke in omarice zložite svoje najlepše dekorativne elemente. To so lahko izbrane dišeče sveče, svečniki, parfumi, šatulje, spominki s potovanj, ... @PEONYLIMpernilleteisbaek.jpgRetro svetila poskrbijo za romantično osvetljavo in so tudi sama po sebi eleganten dodatek za dom. @PERNILLETEISBAEK