Kako narediti domači 'froyo'?

17. 7. 2018 // Lifestyle / Kulinarika

Če skrbite za linijo, potem se najbrž to poletje izogibate preveliki količini zaužitega sladoleda. Da pa bi se lahko še vedno sladkale z zamrznjenimi dobrotami, smo v nadaljevanju pripravili recept za 'froyo' - zamrznjen jogurt, ki ima prav tako dober, če ne še boljši okus, kot ga ima sladoled! Mmmmm ...

Recept za domači 'froyo':

Sestavine:

grški jogurt

banana

sezonsko sadje

mrvice za okras (po izbiri).

Postopek:

Grški jogurt, banano in sezonsko sadje stresemo v električni mešalnik, dobro zmešamo in zmes prelijemo v modele za lučke oziroma v banjico za sladoled. Položimo v zmrzovalnik in čez nekaj ur postrežemo! Dober tek!

V. J.

Foto: The Kitchen McCabe, Place of My Taste, Gemma's Bigger Bolder Baking

1.jpg2.jpg3.jpg