Kleen, slovenski DJ, ki navdušuje na Youtube-u

27. 9. 2015 // Lifestyle / Kultura

Kleen je 23 letni Klemen Zupančič iz Kranja. Glasbeno pot je začel pod imenom DJ A-Lone, z novim imenom Kleen pa odločno stopa na pot deep housa in oči upira v tujino.

Kleenov prvenec Sun in Your Eyes je bootleg istoimenske skladbe avtorjev Michael Burn & Dubvision ft. Tom Cane. Deep-tropical bootleg je hitro dobil odboritev in pohvale avtorjev originala, dodatno potrditev pa je Kleen doživel, ko je njegov video dobil prostor na enem od glavnih YouTube kanalov z deep house glasbo, CDeep Music. V zadnjem mesecu si je prislužil že cca. 100.000 ogledov.

Kleen se je odločil, da bo svoj debitantski video ustvaril nekoliko drugače: pozval je ljudi, da mu pošljejo najljubše utrinke, kratke posnetke, svojega poletja in tako so-ustvarijo njegov prvenec. Odziv je bil neverjeten, z dobro zgodbo pa je pritegnil tudi sponzorja, podjetje G3 Spirits. Kočni rezultat je video poln pozitivnih emocij in energije prepletenih skozi kolaž poletnih utrinkov iz celega sveta, ki ne bi moral bolje ustrezati naslovu "Sun in Your Eyes".

dj.jpg