LJFW pomlad 2019: Zadnji dan modnih revij je minil v znamenju stoječih ovacij

4. 4. 2019 // Moda / Modne piste

Tretji dan Ljubljanskega tedna mode je otvorila kolekcija Things I Miss, zaključil pa se je s pompoznostjo revije Cha.Rak.Ter. Na Trgu republike se je tokrat odvilo 11 modnih revij.

Zadnji dan modnih revij je minil v znamenju drznih kreacij, modnih presežkov, stoječih ovacij in prijetnega druženja. Šotor na Trgu republike je pokal po šivih in v zraku je bilo čutiti veselo razpoloženje obiskovalcev.

Veliko pozornosti je pritegnila revija blagovnih znamk s.Oliver in Comma v sodelovanju s trgovino Pentlja Concept Store, publiko pa je popolnoma navdušila modna revija Joseph Ribkoff, ki kot ena vodilnih znamk v svetu ponuja modna oblačila za široko pahljačo postav. Najnovejšo kolekcijo je predstavila ekipa raznolikih modelov, ki so jo sestavljale tekmovalke televizijske uspešnice The Biggest Loser in dekleta iz gibanja I Am All Women. V času, ko svet bolj kot kdajkoli prej podpira edinstvenost vsakega posameznika, je potrebno poudariti, kako pomembna je široka izbira mode za prav vsak okus in postavo.

V nadaljevanju preverite top utrinke tretjega dne LJFW, ki je na nas vsekakor pustil vtis kreativnosti, funkcionalnosti in spomladanske lahkotnosti!

V. J.

Foto: Foto: Jure Makovec

janja_videc2-1.jpgJANJA VIDEC // SIandrea_anic_profound_apparel_--_hr.jpgANDREA ANIĆ PROFOUND APPAREL // HR