LJFW: zakaj so se pri Fordu Slovenija odločili podpreti kolekcijo Maje Štamol?

7. 11. 2017 // Moda / Modni insajder

Trud ekipe LJFW, da prispevajo k razvoju mode v Sloveniji in jo po čim krajši poti pripeljejo na mestne ulice, so prepoznala tudi uspešna podjetja in postala njihovi partnerji. Tokrat bodo LJFW zapeljali s Fordom​ Slovenija​,​​ pri​​ katerem ​​so​​ se​​ odločili,​​ da ​​finančno ​podprejo ​​kolekcijo​​ Maje​​ Štamol​.

Majo Štamol so pri Fordu izbrali, ker je priznano ime v slovenskem modnem oblikovanju. Odlikuje jo uveljavljena in priljubljena tradicija, ima jasno vizijo, ve kdo je in kaj hoče v življenju. Tudi nova Fiesta je kot Maja; uglajena, aktivna, sodobna, strastna, z občutkom za stil, modno ozaveščena, urbana in elegantna dama srednjih let. Lastnik nove Fieste in Majine kolekcije je oseba, ki prav tako ve, kaj hoče v življenju. Zato tudi vozi Forda in nosi izdelke Maje Štamol, ki so primerni​ za​​ različne​​ vsakodnevne​​ stile,​​življenjski​​ slog​​ in​​ starostne​​ skupine​.

Pri Fordu Slovenija niso skoparili s pohvalami na račun naše uveljavljene oblikovalke. Pravijo, da je Maja​ za sodelovanje krasna: ne komplicira, je prilagodljiva, a obenem trdna in točno ve, kaj želi in česa ne. Razume njihove želje in se s Fordovo znamko zlahka poistoveti. Ta namreč ni bleščeča navzven, saj svoj prestiž odraža navznoter, z uporabljenimi materiali, podrobnostmi in predvsem izjemnimi voznimi lastnostmi. Njena oblačila prav tako temeljijo na kakovostni izdelavi in materialih, udobju, številnih podrobnostih, oblečemo jih lahko ob več priložnostih … “Maja​ nas veliko nauči, z veseljem znanje vpija tudi sama in tako skupaj prepletamo najboljše za izvrstne rezultate. S takšno žensko je sodelovanje užitek!”​

Majo je novica o tem, da bo Ford Slovenija podprl njeno kolekcijo, doletela že sredi ustvarjanja za modno revijo na novembrskem LJFW. “Izbrane​ sem imela tkanine, barve in čevlje Kopitarne Sevnica, ko sem dobila povabilo k sodelovanju z znamko Ford. Njihova gesta me je sprva prijetno presenetila, nato pa naravnost navdušila. Ob dogovoru, da podjetje finančno podpre kolekcijo, ki bo prikazana na novembrski ediciji LJFW, pa nas je čakalo novo presenečenje. Kmalu smo ugotovili, da se temeljne lastnosti mojega ustvarjanja in nove Ford Fieste popolnoma ujemajo. Tako mi za realizacijo tega sodelovanja ni bilo treba spreminjati lastne vizije za kolekcijo v nastajanju. Bila sem Zapeljana​,​ kot sem kolekcijo tudi poimenovala, katere zgodba temelji na osnovnih gradnikih znamk Maje Štamol in Ford Fieste: moči, eleganci,​ doživetjih,​​ strasti,​​zanesljivosti,​​ prihodnosti,”​​ pravi​​ Maja​.

Njeno​ modno​​ revijo​​ si​​ boste​​ lahko​​ ogledali ​​v​​ četrtek,​​ 9​.​novembra,​​ ob​​ 19​.30. Mi že komaj čakamo, da vidimo, kaj je ustvarila!

V. J.

Foto: LJFW

maja_stamol_in_ford_fiesta_-_img_7712_-_foto_klemen_brumec.jpg