Barvit večer ob dnevu žena

9. 3. 2024 // Scena / Dogodki

Dan žena, 8. marec. Dan, ko praznujejo dame. In dan, ko že tradicionalno najboljši kremni liker Baileys zapelje nežnejši spol. Tokratno druženje je bilo odeto v najrazličnejše barvne odtenke ter v popolnoma nove okuse Baileysa.

Na predvečer mednarodnega dneva žena je gostitelj, kremni liker Baileys, poskrbel za ekskluzivno druženje, poglabljanje prijateljstev in ustvarjanje novih poznanj, igrive klepete, sladkanje ter ustvarjanje spominov. Prav posebno eleganco je dogodku dodal tudi čarobni ambient kavarne Lolita v Supernovi, ki se je tokrat obarval v prav posebne ženstvene barvne odtenke.

Letos so se dame lahko razvajale z raznoliko paleto okusov kremnega likerja Baileys, »Salted caramel«, »Tiramisu« in »Colada«. Seveda ni manjkalo tradicionalnega Baileys okusa ter prijetnih trenutkov sladkanja z omamnimi sladičkami izpod rok slaščičarskih mojstrov Lolite. Za piko na i pa je poskrbela glasba. Tokrat je povabljene s svojimi legendarnimi ritmi razvajal Vlado Kreslin.

Čokoladni grižljaji, prijetni trenutki ter kremne pregrehe. Takšno razvajanje si je privoščilo tudi kar nekaj znanih imen, ki so potrdila, da je kremni liker Baileys tisti, ki ve, kako razvajati in navdušiti ter pripraviti nepozaben večer, pisan na kožo ženskam.

Foto: Žiga Intihar

baileys_2024_-_foto_ziga_intihar-117.jpgbaileys_2024_-_foto_ziga_intihar-206.jpg