Ljubljana bogatejša za salon, ki navdušuje ljubitelje odlične kave

17. 9. 2020 // Scena / Dogodki

V pasaži ljubljanskega Maximarketa je odprl vrata prodajno-razstavni salon Qubik Caffè. Gre za blagovno znamko odlične kave, ki jo majhna in zagnana ekipa zamejskih Slovencev ustvarja v lastni pražarni v okolici Trsta. V podjetju, ki s svojimi izdelki oskrbuje že prek 100 najboljših kavarn in restavracij v regiji, so ob otvoritvi poudarili, da stremijo k popolnosti v celotnem procesu praženja kave, ob tem pa napovedali serijo novih izdelkov za domača okolja in pisarne.

Otvoritev salona Qubik Caffè so v družbi predstavnikov blagovne znamke, pozdravili številni medijski predstavniki in znani obrazi, poslovni partnerji in visoki gosti iz sveta diplomacije, ki prisegajo na skodelico odlične kave. Ob predstavitvi salona je voditelj in ambasador blagovne znamke Qubik Caffè ter ljubitelj izbranih kavnih mešanic David Urankar goste popeljal skozi zgodbo, ki jo ustvarja pražarna, kjer nastaja Qubik Caffè. Ker je kava tudi odlična sestavina v kuhinji, je goste ob otvoritvi salona s kavnimi sladicami razvajala kuharska mojstrica, blogerka in avtorica knjig 220 stopinj poševno Urška Fartelj.

V salonu Qubik Caffè bodo naključnim obiskovalcem in predstavnikom podjetij, lokalov ter restavracij na voljo vrhunski strokovnjaki, poznavalci kave, ter celoten nabor izdelkov, ki zajema široko paleto izdelkov za kavarne, bare in restavracije. Vsi željni poglobljenega znanja o kavi in njeni pripravi pa se boste lahko udeležili različnih izobraževanj. Odprtje salona je v skladu z vizijo podjetja začrtalo ambiciozno širitev na številne trge, slovenski pa je eden ključnih.

Kava Qubik Caffè je zaradi vrhunske kakovosti prepoznana in cenjena v gurmanskih krogih, med poznavalci kave. Prisotna je v številnih kavarnah, barih in restavracijah tako v Italiji kot Sloveniji, v zadnjem času pa jo kot pojem odlične kave prepoznavajo tudi v številnih drugih evropskih državah. V Sloveniji, na primer, je Qubik Caffè na voljo v restavraciji Dam z Michelinovo zvezdico, v več restavracijah, ki so prejele druga Michelinova priznanja, in v mnogih odličnih kavarnah. Lastnikom in upravljavcem kavarn, barov in restavracij je tako na voljo paleta izdelkov različnih vrst kave. Od 100% arabice, ki je Qubikov paradni konj, aromatične mešanice arabice in robuste iz kolekcije Italian Breakfast do kave iz Gvatemale, Etiopije in Indije.

Foto: Anže Krže, Mediaspeed.net

qubik_caffe_influencerka_jasna_vale.jpgInfluencerka Jasna Vale uživa v skodelici kave Qubik Caffè.qubik_caffe_ula_furlan_in_nejc_sims_ic_sta_uz_ivala_ob_skodelici_odlic_ne_kave.jpgUla Furlan in Nejc Simšič.