Mass ponovno navdušil

9. 10. 2015 // Scena / Dogodki

Mass, največji ponudnik modne obutve v Sloveniji, je ponovno navdušil. V največji trgovini obutve v Sloveniji, je ljubiteljem mode premierno predstavil trende obutve za jesen-zimo ter svojo obogateno ponudbo blagovnih znamk. Novi modeli so med povabljenci povzročili pravo evforijo, največ zanimanja pa so požele priznane blagovne znamke iz Massove ponudbe (Alma en Pena, Guess, Mjus, Replay, Skechers in New Balance). Dogodek je bil odlično obiskan s strani medijev, blogerjev in znanih obrazov, ki so se z veseljem prepustili nasvetom Massove izkušene prodajne ekipe.

Predstavili so nam zadnje trende in kombinacije, posebno pozornost pa so namenili tudi Massovi ambasadorki Severini, ki si je tudi za to sezono izbrala svoj nabor čevljev, s katerimi bo lovila modne poglede. Severinin izbor vas s sloganom "Odkrij svoj stil" že čaka v Massovih trgovinah po Sloveniji, kot tudi ostale modne poslastice, ki so jih samo za vas pripravili v Massu, ki je letos upihnil že 25 svečk.

In kakšni so letošnji trendi? »Letošnjo jesen bodo superge znova kraljevale med modnimi zapovedmi, nadvse priljubljeni bodo tudi slip-on modeli. Trend so čevlji v angleškem stilu, ki so včasih tudi hoja po robu med moškim in ženskim videzom. Gležnarji in salonarji z visoko peto so to jesen doživeli zanimivo retro šik preobrazbo z masivnejšo debelo peto. Če ste se morda že malce naveličali nizkih škornjev, vam svetujem, da obujete visoke škornje, ki segajo preko kolena. Za bolj drzne so idealni takšni s posebnim potiskom, kot so živalski vzorci ali reliefna imitacija živalske kože. Zelo šik so letos škornji iz semiša v naravnih barvah,« je letošnje trende strnila Simona Kern, vodja modnega programa.

PR

foto8.jpgfoto1.jpgMASS - Blagovnica BTC