Nepozabna zabava v družbi gospoda Johna Jamesona

16. 3. 2015 // Scena / Dogodki

V večernih urah petka trinajstega je gospod John Jameson ponovno izbiral najboljši 60 sekundni filmček in pripravil noro zabavo, ki je trajala vse do zgodnjih jutranjih ur.

Kot je že splošno znano John Jameson obožuje filme in tako je tudi letos med medijskimi ekipami razpisal natečaj za najboljši kratki 60 sekundni film - priredbo znanega filma, filmske scene ali znanega filmskega citata. Razglasitev letošnje zmagovalne ekipe je tako kot preteklo leto, ko je s filmčkom Kekec, zmagala ekipa Radia Antena, potekal v priljubljenem ljubljanskem klubu Cvetličarna.

Letošnja zmagovalna ekipa pod imenom POP UP prihaja iz medijske hiše POP TV in se je predstavila s priredbo filma Gravity.

Tričlanska žirija, sestavljali so jo televizijska voditeljica Ula Furlan, režiser Miha Hočevar in Zvezdana Lazar (LIFFe), je med prijavljenimi filmi iskala izvirno idejo, kreativnost, inovativnost in smisel za humor – najbolj jih je navdušila priredba filma Gravity, ki je definitivno vsebovala vse prej omenjene lastnosti.

Poleg zmagovalcev POP UP, so se na natečaju predstavile tudi medijske ekipe televizije TV3 Medias, revije Cosmopolitan in televizije Planet TV, ki so se vsi odločili za priredbo trenutno najbolj vročega filma Petdeset odtenkov sive. Radio Antena je tokrat ustvarila filmček na temo Cvetja v jeseni, Radio 1 pa v povezavi s filmom Hangover. Nagrada za prvouvrščeno ekipo je tudi letos potovanje v domovino Johna Jamesona na Irsko. Ostale ekipe pa so prejele tolažilno nagrado - 4,5 litrsko steklenico najboljšega viskija.

Po končani razglasitvi se je nadaljevala zabava z glasbeno skupino Loco band, ki jo je John Jameson povabil iz Beograda. Poleg njih sta znane uspešnice prepevala tudi pevka Alya in Omar Naber, za plesne ritme pa je poskrbel DJ Maj. V odlični družbi Johna Jamesona pa se je na dogodku, kot je že v navadi tudi tokrat zabavalo ogromno znanih Slovencev.

Foto: PR

1.jpgjameson-10.jpg