The Athlete’s Foot tudi v Sloveniji!

13. 9. 2017 // Scena / Dogodki

Te dni je v Ljubljani tudi uradno svoja vrata odprla prva slovenska prodajalna z vrhunsko trendovsko športno obutvijo in oblačili, The Athlete’s Foot. Gre za mednarodno prodajalno in uveljavljeno znamko, ki k nam prihaja pod okriljem Skupine INTERSPORT ISI. V prodajalnah The Athlete’s Foot se bodo našli vsi, ki želijo unikaten športno-modni stil.

Ljubljanska prodajalna The Athlete’s Foot je po otvoritvah v Splitu in Zagrebu, kjer so čez poletje zaživele prve tri prodajalne, sedaj četrta v Adriatic regiji. Na Čopovo ulico v Ljubljani vnaša zanimivo in prijetno opremljeno prodajalno, ki obiskovalce pozdravi s prav posebnim vzdušjem. Za prodajalne The Athlete’s Foot je namreč značilno, da v nakupovanje vračajo užitek in posebno doživetje, ki kupcu omogoča pristen stik z znamko. Kupci bodo lahko izbirali med najnovejšimi ponudbami svetovno znanih znamk, kot so adidas, Puma, Nike, Reebok, Converse, New Balance in tudi lokalnimi uspešnicami, kot je Boo Packs.

Na otvoritvi je Mateja Jesenek, direktorica Skupine INTERSPORT ISI, poudarila: "Z novo blagovno znamko Intersport vstopa v segment športne mode, ki poudarja sproščeni osebni stil. Ponudba The Athlete’s Foot je za vse, ki obožujejo mladosten in ležeren izgled. Prodajalne v Splitu, Zagrebu in sedaj tudi v Ljubljani so le prve v seriji mnogih, ki bodo v prihodnje zaživele v vseh državah naše regije, kjer je prisotna Skupina INTERSPORT ISI".

Da je športno-modna kombinacija udobnega stila idealna tudi za mnoge znane Slovence, so nam na otvoritvi potrdili tudi nastopajoči glasbeniki in športniki. Obiskovalce so navdušili Klemen Bučan, Zlatko, Nipke in skupina Artifex crew. V nadaljevanju preverite, kako so se zabavali ...

V. J.

Foto: INTERSPORT ISI

foto_2.jpgfoto_1.jpg