Z Jeruzalemčanom smo spreminjali vodo v špricer

20. 5. 2016 // Scena / Dogodki

Poznamo ga kot špricer, špricar, brizganec – prav vsem pa je skupna ​svežina, ki ​prija ob vročih poletnih večerih. Klasična pijača, za katero potrebujete le dve sestavini – vino in mineralno vodo – po želji pa ji lahko dodate sveže sadje in svoje najljubše zelišče. Pomembno je, da sta tako vino kot voda ohlajeni​ na med 10 in 12 stopinj​, pri izbiri vina pa vam strokovnjaki svetujejo enega in edinega Jeruzalemčana, prejemnika nagrade "Naj špricer 2015".

Mini recept za hitro poletno trendovsko ozvežitev:

1dcl Jeruzalemčana

1 dcl mineralne vode

2 na majhne kose narezani jagodi

2 lističa mete

2 kocki ledu

Z izbiro Jeruzalemčana boste ustvarili idealno kombinacijo svežine, pitnosti in lahkotnosti v svojem koktejlu. Zdaj vas čaka le še drugi del pravega poletnega razvajanja – na obisk povabite prijatelje in družino ter se predajte toplim in brezskrbnim poletnim dnem.

​V nadaljevanju preverite, kako smo se imeli na idilični degustaciji naj špricerja na ljubljanski Špici ...​

Foto: Matjaž Tavčar/Mediaspeed

uvodna.jpgfabulatorij_spica_caffe_spricer_18_of_244.jpg