Nagradna igra​ v sodelovanju z znamko SUSNYARA​

24. 4. 2016 // Scena / Napovednik

Modna oblikovalka Nina Šušnjara je v sklopu sodelovanja znamke SUSNYARA z mestom Ljubljana, Zeleno prestolnico Evrope 2016, ustvarila unikatno modno nakupovalno torbo.
SUSNYARA je znamka, ki navdih jemlje iz okolja in ga interpretira po svoje, z utripom mesta v eni in z naravo v drugi roki. Je znamka z ostrino. Luksuzna začimba za garderobo sodobne ženske, ki deluje v urbanem okolju in občasno beži v naravo. Ulična kredibilnost produktov SUSNYARA izvira iz ljubezni do surovih materialov, in čeprav znamka najde navdih tudi v preteklosti, želi v sodelovanju s projektom Ljubljana, Zelena prestolnica ustvariti boljšo prihodnost. V ta namen je oblikovalka Nina Šušnjara ustvarila unikatno modno nakupovalno torbo, ki je odlična alternativa vrečkam za enkratno uporabo.

NAGRADNA IGRA

Fashion.si v sodelovanju z znamko ​SUSNYARA podarja unikatno modno nakupovalno torbo. Čas za sodelovanje imate do ​srede, ​27​. ​aprila 2016 do 23.59.

​Navodila: Za sodelovanje pod objavo nagradne igre na Facebooku/Instagramu označite (tagajte) svojo prijateljico/prijatelja in se tako uvrstite v nagradni žreb. Seveda ne pozabite všečkati Facebook stran Fashion.si in nam slediti na našem Instagramu.

​Srečno!

img_5454.jpgimg_5448.jpg