S Teenliftingom se znebite odvečnih kilogramov, celulita in povešene kože!

6. 11. 2019 // Wellness / Telo

Kozmetični salon Ajna, ki ga najdemo na Linhartovi 17 za Bežigradom v Ljubljani, ni le še en kozmetični salon, ampak je mirna oaza, v katero se boste z veseljem vedno znova vračale. Poleg kozmetične nege obraza, depilacije, nege nohtov, masaže in terapije telesa, izvajajo tudi Teenlifting stimulacijo mišic obraza in telesa.

Kaj je Teenlifting?

Kaj je ključ do mladostnejšega videza? Napeta in sijoča koža. Ste vedeli, da jo lahko dosežete tudi brez kirurškega noža? Seveda, če okrepite tkivo pod kožo, se ta ne bo povesila. S starostjo namreč mišice izgubljajo svojo prožnost in se spuščajo, z vsakim hujšanjem pa najprej izgubimo tudi maščobo v predelu obraza. Rezultat je upadel obraz in povešena koža. A če mišice ponovno natreniramo, bodo te služile kot odlično ogrodje naši koži.

Metoda Teenlifting prinaša odlične učinke, ki jih je mogoče izkoristiti tudi na drugih delih telesa.

Z različnimi postavitvami elektrod lahko jačamo še mišice trebuha, zadnjice in stegen. Ne le da bodo mišice s tovrstnim treningom krepkejše, prekrvavitev bo pomagala učinkovitejše odpravljati celulit, ki je v veliki meri posledica počasne presnove.

TEENLIFTING telesa deluje z namenom :
✔oblikovanja
✔izgube celulita
✔hujšanja
✔odstranitve bolečin
✔drenaže
✔detoksikacije organizma
✔izboljšanja prekrvavitve in oksigenacije.

Več o Teenliftingu in ostalih storitvah kozmetičnega salona Ajna si lahko preberete tukaj, ne zamudite pa tudi posebne akcije: paket 10-ih terapij - cena terapije 45 € namesto 60€! Akcija traja od 18. novembra do 31. decembra. Na 041 293 991 si pravočasno zagotovite termin in uživajte v prenovljenem telesu še pred novim letom!

V. J.

Foto: Byrdie

1.jpg