Izdelki za čiščenje, prilagojeni vsakemu stanju kože

20. 10. 2023 // Lepota / Novosti

Čez dan je koža izpostavljena številnim nečistočam (onesnaženju, ličilom, odvečnemu sebumu, odmrlim celicam itd.). S kopičenjem na površini koži preprečujejo pravilno dihanje. V tem primeru je oslabljena funkcija kožne pregrade. Čiščenje obraza je ključni korak v metodologiji Biologique Recherche, ki omogoča pravilno obnovo in regeneracijo celic. Ta faza spodbuja absorpcijo izdelkov za nego kože.

Za ohranjanje zdrave, uravnotežene in sijoče kože jo je treba nežno očistiti z raztopino, prilagojeno vašemu Trenutnemu stanju kože.

Današnji kozmetični trg ponuja veliko izbiro izdelkov: pene, mleka, balzame, gele, micelarne vode itd. Vsako čistilno sredstvo ima svoje posebne lastnosti.

Zahvaljujoč znanstvenemu strokovnemu znanju Biologique Recherche smo se odločili, da ponudimo izbor čistilnega mleka, prilagojenega vsakemu trenutnemu stanju kože, da ne bi poškodovali povrhnjice in porušili njenega hidrolipidnega filma.

Vloga čistilnega mleka je zagotoviti odlično toleranco brez izsuševanja ali draženja kože. Tovrstna galenska formulacija ustreza naslednjim ciljem: nežno odstranjuje nečistoče s kože, hkrati pa ohranja hidrolipidni film in zagotavlja vlaženje kože.

Biologique Recherche ponuja izbor štirih čistilnih mlek, od katerih je vsak prilagojen določenemu Trenutnemu stanju kože zaradi skrbno izbranih aktivnih sestavin.

Čistilno mleko je emulzija, sestavljena iz vodne in oljne faze. Vodna faza navadno vsebuje vodo, glikol in vlažilna sredstva. Nasprotno pa oljna faza vsebuje lipide, katerih vloga je zaščita hidrolipidnega filma pred zunanjimi škodljivimi učinki, kar omogoča ohranjanje ravnovesja vlažnosti kože in ohranjanje pregradne funkcije povrhnjice.

Lipidi bodo odstranili tudi ostanke sebuma, nečistoče in ličila za nežno čiščenje kože ter popolno odstranitev ličil.

Lait Dermo-S - za občutljiva in netolerantna Trenutna stanje kože

Zaradi svoje formule visoke tolerance in lahke, nežne teksture Lait Dermo-S odstrani ličila ter očisti kožo, ne da bi povzročil rdečico ali draženje. Nežno odstranjuje nečistoče za zaščito primarne funkcije tudi najbolj ranljive povrhnjice.

Njegovo pomirjujoče delovanje omejuje odzive kože na zunanje povzročitelje stresa in blaži občutek nelagodja, ki ga povzroča čiščenje. Koža ostane čista, navlažena, z občutkom udobja, brez zategovanja

Lait E.V. - za delipidirana, dehidrirana in zrela Trenutna stanja kože

S svojo bogato teksturo Lait E.V. za odstranitev ličil čisti kožo in obnavlja lipide na najbolj suhih delih obraza. Učinkovito odstrani nečistoče in ličila. Njegova kremasta tekstura zagotavlja pravi trenutek udobja in na koži pušča hranljivo plast.

To preprečuje izsušitev kože, zlasti zrele kože, ki je nagnjena k povečani dehidraciji. Koža je navlažena, elastična in prijetna. Občutek zategovanja se umiri.

Lait S.R. - za mešana in/ali seboroična Trenutna stanja kože

Lait S.R., kot resnični čistilni izdelek s svojo lahkotno teksturo gel-kreme, čisti in odstranjuje odvečni sebum s površine kože. Nežno odstranjuje ličila, s čimer ščiti hidrolipidni film in ohranja ravnovesje, ki ga seboroična koža potrebuje za normalno delovanje. Lait S.R. odstranjuje ličila in uravnovesi kožo, zato je koža prečiščena, matirana in bolj zdrava.

Lait VIP O 2 — za devitalizirana, siva in onesnaženju izpostavljena Trenutna stanja kože

Kot kombinacija posebej prilagojenih učinkovin in oksigenacijskega kompleksa, ki je značilen za Biologique Recherche, ima Lait VIP O2 trojno ciljno delovanje:

- čisti z odstranitvijo delcev onesnaženja s površine povrhnjice,

- revitalizira z oksigenacijo kože,

- ščiti z ustvarjanjem ščita pred onesnaževanjem, da se prepreči odlaganje novih onesnaževalcev.

Zaščitni izdelek za odstranjevanje ličil s patentiranim oksigenacijskim kompleksom Biologique Recherche, Lait VIP O2 očisti kožo delcev onesnaženja, ki so včasih manjši od por kože. S svojim čistilnim delovanjem to mleko pomaga odstraniti urbane onesnaževalce, ki se kopičijo na površini kože. Bolj zdrava koža lažje diha in povrne svoj naravni sijaj. Polt postane svetlejša in sijajna.

V več kot štiridesetih letih je edinstvena metodologija Biologique Recherche dosegla velik ugled zaradi neverjetne učinkovitosti, ki temelji na kliničnem pristopu k negi kože ter zagotavlja takojšnje in dolgotrajne rezultate.

V kombinaciji z visoko prilagojenimi protokoli nege in natančnimi postopki, ki obnavljajo povrhnjico, je bogata linija izdelkov za nego kože Biologique Recherche z visoko koncentracijo rastlinskih, morskih in bioloških aktivnih sestavin zasnovana brez umetnih dišav v lastnem laboratoriju v Franciji.

Foto: Biologique Recherche

ambiance_laits_rvb_md1_1-1.jpg