Popolna linija za domači wellness kotiček

9. 1. 2018 // Lepota / Novosti

Po napornem decembru je čas za sprejemanje resolucij. Kaj, ko bi se letos odločili le za eno, in sicer, da si vsaj enkrat na teden privoščite antistresno razvajanje v domačem wellness kotičku? Tukaj je 10 korakov do popolne relaksacije ...

1. Poskrbite za mir. Domačim povejte, da je ta ura v tednu samo vaša.

2. Poskrbite za sproščujočo glasbeno podlago.

3. Ugasnite luč in prižgite sveče. Veliko sveč!

4. Pripravite kopel.

5. Potopite se v kopel in odmislite vse skrbi. Prepustite se mirnim zvokom glasbe in pomirjajoči svetlobi, ki jo oddajajo svečke.

6. Zaprite oči in pomislite na stvari, zaradi katerih vam je ta teden zaigralo srce.

7. Privoščite si skodelico pomirjujočega čaja.

8. Končno preberite zadnje poglavje knjige, ki vas nesrečno čaka ob robu postelje že od poletja.

9. Ko končate s kopeljo, svojemu telesu privoščite dodatno dozo nege in pozornosti. V kolikor še vedno niste našli popolnih izdelkov za razvajanje telesa, morda najdete svoje favorite v Afroditini liniji 100% SPA, ki dolgoročno ohranja in vzdržuje zdravje, zagotavlja dobro počutje, lep videz in hkrati pomaga izboljšati kakovost življenja.

Dodatno nego pričnite z nežnim solnim pilingom za telo, po kateri telo sperite s hladno vodo, kar ima anticelulitni učinek.

10. Spa urico končajte z nežno masažo z oljem za telo. Kožo pa lahko navlažite tudi s suflejem za telo, ki z arganovim oljem spodbudi proces regeneracije kožnih celic, deluje antioksidativno ter ščiti pred izgubo vlage; učvrstite z mlekom za telo Firming Therapy; prečistite z mlekom za telo Detox Therapy; izdatno nahranite in zaščitite pred prezgodnjim staranjem z melkom za telo Nourish Gold Therapy;

V. J.

Foto: Afrodita, Byrdie

1-1.jpg1.jpgNovi izdelki iz Afroditine linije 100% SPA