Planter's: naravi prijazna kozmetike iz Italije

14. 12. 2016 // Wellness / Telo

Tokrat vam predstavljamo Planter's - naravi prijazno kozmetiko iz skrbno izbranih naravnih sestavin, ki je na voljo tudi pri nas.

Planter's je uspešno italijansko podjetje, ki slovi po tradicionalni blagovni znamki "made in Italy" in ponuja kakovostne izdelke, namenjene predvsem "ekološko osveščenemu" potrošniku, ki potrebuje zelo specifične, a vendarle učinkovite proizvode. Njihovi izdelki so pripravljeni iz skrbno izbranih naravnih sestavin, ki niso testirani na živalih, ter so varni za uporabo na koži.

V nadaljevanju vam podrobneje predstavljamo dva hita znamke Planter's - linijo Aloe Vera in čudežno BB tonirano kremo, ostalo ponudbo pa lahko preverite tukaj.

Linija Aloe vera

Naravna kozmetika Planter's slovi po liniji Aloe Vera. Že ima pove, da je v produktih iz linije najbolj zastopana sestavina Aloe Vera, rastlina, ki je izjemno stara in se uporablja v zdravilne namene že več tisoč let. Aloe Vera ščitil kožo pred UV žarki, staranjem in s svojimi naravno vsebovanimi 240 vitamini, minerali in encimi skrbi za zdravo kožo naravnost iz narave. Kozmetika je naravna in ne vsebuje parabenov, niklja, alergenih dišav, SLS in SLES, vazelina, mineralnih olj, etilnega alkohola, lanolina in sintetičnih barvil in se poda vsaki koži. Linija vsebuje kreme za obraz, roke, noge, deodorante, aloe vra gel, mazila za ustnice in šampone, ki bodo vašim lasem povrnili vse tisto, česar jim primanjkuje.

Čudežna BB tonirana krema

Zakaj čudežna? Krema je v osnovi bele barve in se s krožnim nanašanjem na kožo prilagodi prav vsakemu tenu kože. Krema popravlja, matira, izenačuje, osvetljuje in pripravlja kožo za nadaljni make-up. Vsebuje hialuronsko kislino v petih različnih dimenzijskih strukturah, ki kožo navlaži in jo ščiti pred staranjem, ter deluje direktno na kožno gubo. Krema je namenjena vsem generacijam. Vsebuje ameriški slamnik, ki deluje antibakterijsko, protivnetno, proti glivično, pomaga proti luskavici, opeklinah, priporoča pa se tudi pri nege kože, prizadeti zaradi stresa. Vlažilni kompleks Lipomoist blaži, tonificira in povrne elastičnost kože, učinkovina Evermat pa daje koži matiran učinek skozi cel dan. Izdelek ne maši por. Prezikusite ga in za vedno bo del vaše kozmetike!

V. J.

Foto: Planter's, Daily Mail

screen_shot_2016-12-12_at_17_33_53.jpgaloe-gruppo.jpeg