Ženske navdušene nad to naravno alternativo botoksu

6. 3. 2018 // Wellness / Telo

V naših najljubših drogerijah se tedensko soočamo z izjemno pestro ponudbo kozmetičnih produktov, ki en za drugim obljubljajo lepšo, bolj napeto, gladko in sijočo kožo. Vendarle pa se zavedamo, da prav vsem ne moremo zaupati, saj nekateri lahko naši koži škodujejo, zamašijo pore, jo izsušijo in ‘razjezijo’ do te mere, da postane rdeča in občutljiva.

Da bi se lahko izognile omenjenim preglavicam, so se pri Medexu odločili dermatološko testirati svoja najnovejša izdelka za nego zrele kože obraza, vratu in dekolteja s čebeljim strupom - serum in kremo Beesecret. Čebelji strup je čarobna sestavina, ki v kozmetičnih krogih velja za alternativo bolj invazivnemu botoksu. Čebelji strup poveča prekrvljenost kože, spodbuja nastanek kolagena v koži, zmanjšuje izraženost gubic in preprečuje njihovo prezgodnje nastajanje.

Raziskavo so opravili v akreditiranem neodvisnem laboratoriju in jo izvedli pod dermatološkim nadzorom s testom “Human Patch Test”. Rezultati testa dokazujejo, da serum in krema Beesecret z redno uporabo povrneta koži naravno zaščito in vitalen videz. Uporabnice z različnimi tipi zrele kože so potrdile, da je njihova koža obraza, vratu in dekolteja po uporabi vidno napeta, mehka in gladka, da ju njihova koža dobro prenaša, ter da po uporabi ne čutijo neprijetnosti.

Ne samo to, 64 % žensk je ocenilo, da je krema Beesecret boljša od ostalih izdelkov, ki so jih uporabljale kdajkoli v preteklosti. Za serum Beesecret je to potrdilo 52 % žensk.

Naslednjič, ko se bomo znašle pred do zadnjega kotička založenimi prodajnimi policami, bomo vsekakor vedele, kaj izbrati!

V. J.

Foto: Beesecret, Because I’m Addicted

1.jpg2.jpg