Shiseido Waso: Najlepše prihaja iz narave …

28. 9. 2017 // Lepota / Novosti

Shiseido to jesen predstavlja linijo Waso, negovalno linijo izdelkov z naravnimi sestavinami (korenček, tofu, japonska nešplja), nad katero so še posebej navdušeni milenijci, ki pozorno spremljajo, kaj dajo vase in na svojo kožo. Že ime linije je posebno, saj izvira iz dveh japonskih besed:

和 [wa] – nežnost, harmonija

想 [so] – navdih.

Waso pa je v samem bistvu enostavnost. Nesporno japonsko je linija sestavljena iz naravnih, enostavnih sestavin in je namenjena poudarjanju avtentične lepote. Brez dodatkov, motenj ali opravičil. Navdih za linijo je japonska tradicija washoku. Sestavine so izbrane z največjo pozornostjo, predstavljajo se s svojim najčistejšimi okusi in razvajajo vseh pet čutil. Čaščene so v svojih najenostavnejših oblikah, v harmoniji z naravo, da v ospredje stopi le najboljše.

Linija je namenjena predvsem koži mladostnikov in dvajset-nekaj-letnikov, ki ima povsem svoje zahteve. V notranjosti je polna in bogata, njena tanka povrhnjica pa je občutljiva za poškodbe, ki so posledica stresa. Wasov Phyto Resist System+ je zasnovan s posluhom za nestabilno kožo mladih odraslih. Utrjuje zaščitni plašč kože in spodbuja sposobnost samoobnavljanja.

V liniji najdemo:

1. Clear Mega-hydrating Cream, Mega vlažilna krema za obraz

Krema, ki po videzu spominja na gel. V trenutku napne in nahrani kožo in se lahko uporablja tudi preko ličil. Ključne lastnosti: vlaženje in hranjenje.

2. Color-smart Day Moisturizer, Pametna dnevna vlažilna nega z ZF 30

Dolgotrajna vlažilna nega, ki hrani in osvetljuje. S SPF30 in odtenkom, ki se prilagodi barvi kože. Ključne lastnosti: glajenje in vlaženje.

3. Quick Matte Moisturizer Oil-free, Hitra mat vlažilna nega – brez olj

Hranilni proizvod, ki učinkovito matira. Brez barve ali SPF-a. Ključne lastnosti: vlaženje in ravnovesje izločanje olja.

4. Color-smart Day Moisturizer Oil-free, Pametna dnevna vlažilna nega s prilagodljivim odtenkom – brez olj – ZF 30

Vlažilni izdelek brez olj, ki osvetli, matira in učinkovito vlaži. Vsebuje SPF30 in odtenek, ki se prilagodi barvi kože. Ključne lastnosti: Glajenje in matiranje.

5. Softy+Cushy Polisher, Nežen piling za obraz

Nežen, kremast piling. Vsebuje sojo, ki pusti kožo svežo in gladko. Ključne lastnosti: svežina in glajenje.

6. Quick Gentle Cleanser, Nežen čistilec s hitrim delovanjem

Izdelek za čiščenje gelaste teksture, ki spominja na med. Hitro se speni tudi brez vode in temeljito odstrani vse sledi ličil ter globinsko očisti kožo. Ključne lastnosti: svežina vlaženje.

7. Fresh Jelly Lotion, Losijon-gel za vlaženje kože

Neverjetno vlaženje v formuli, ki gel spremeni v losijon. Kožo v trenutku napne in ji pomaga pri zadrževanju vlage v notranjosti. Ključne lastnosti: vlaženje in napenjanje kože.

V. J.

Foto: Shiseido

shiseido_waso_aw17_groupshot_rgb_web_2000px_300dpi.jpgshiseido_waso_aw17_cmh_cream_fj_lotion_qg_cleanser_groupshot_rgb_web_2000px_300dpi.jpgshiseido_waso_070.jpg