Kozmetika Afrodita presegla že poznane koncepte pomlajevanja

1. 2. 2019 // Scena / Dogodki

Kozmetika Afrodita je ta teden v prefinjenem ambientu Festivalne dvorane v Ljubljani z medijsko predstavitvijo nove obrazne linije PERFECT CODE Afrodita Professional presegla že poznane koncepte pomlajevanja.

Perfect Code predstavlja popolno kodo lepote po meri vsake kože; z dovršenimi formulacijami biomimetičnih peptidov deluje neposredno na kožne celice, jih spodbudi k pospešeni obnovi in na takšen način izboljša lastno delovanje dermalnega dela kože.

Peptidi, 'naj' sestavina kozmetične industrije zadnjega četrt stoletja, predstavljajo globalen napredek kozmetološke obravnave kože. Z edinstvenim načinom delovanja so primerni praktično za vsa starostna obdobja, saj delujejo na način 'signaliziranja' celicam – signale sprejmejo le celice, ki potrebujejo spodbudo pri sintezi ključnih gradnikov kože. Izraz biomimetičen pa sporoča, da gre za peptid, ki je koži 'lasten' in natančno posnema naravne mehanizme delovanja kože.

V obrazni liniji Perfect Code visoko zmogljiva kombinacija 4 biomimetičnih peptidov in bio-aktivnega encima omogoča 4 mehanizme delovanja:

  • kot 'polnilo' gube (ang. 'wrinkle filler'),
  • kot spodbujevalec celic, da se hitreje obnavljajo in se obnašajo, kot da so mlajše;
  • kot spodbujevalec naravne obrambne funkcije kože, ki hkrati ščiti pred škodljivimi dejavniki iz okolja ter
  • na način 'čez noč prerojene kože' s poudarkom na izenačenju tena kože in zmanjšanju reliefnih nepravilnosti.

Nad predstavitvijo in neverjetnimi učinki delovanja nove obrazne linije Perfect Code Afrodita Professional so bile navdušene tudi povabljenke Maja Štamol, Maja Malnar, Katarina Habe, Ivana Šundov, Nataša Pinoza, Violeta Tomič, Indira Ekić in mnogi drugi, ki so soglasno z velikim odobravanjem pozdravili inovativne izdelke z močno podprtimi vidnimi rezultati delovanja.

Artistično obarvano in s strokovnega vidika z znanstvenimi študijami podprto predstavitev nove obrazne linije je povezovala simpatična Bernarda Žarn, ki tudi sama ni skrivala navdušenja nad povedanim.

Izbrali smo tudi svoj fave izdelek, in sicer Perfect Code Esenco, ki je 'must have' izdelek za samostojno nego ali za podlago drugim negovalnim izdelkom, saj se odlično obnese pri izdatnem vlaženju kože, intenzivira sintezo kolagena, elastina in hialuronske kisline, kožo pa zaradi aktivne 'anti-pollution' formule ščiti tudi pred škodljivimi vplivi iz okolja.

Vsak izmed izdelkov Perfect Code je primeren za samostojno uporabo, v sinergiji pa izdelki zares predstavljajo popolno kodo lepote po meri vsake kože.

Izdelki so na voljo izbranih partnerskih kozmetičnih salonih, v prodajalni na sedežu podjetja v Rogaški Slatini ali pa v spletni prodajalni. Program Afrodita Professional je v osnovi namenjen strokovni uporabi v kozmetičnih salonih, vendar linija Perfect Code spada v tako imenovani podprogram Home care, ki je namenjen fizičnim uporabnikom za doseganje neverjetnih pomlajevalnih rezultatov kar v udobju lastnega doma.

irena_lus_ic_ic_in_petra_windschnurer-1.jpgIrena Lušičić in Petra Windschnurer.direktorica_in_lastnica_kozmetike_afrodita_danica_zorin_mijos_ek_z_voditeljico_bernardo_z_arn.jpgPrva dama Kozmetike Afrodita ga. Danica Zorin Mijošek z voditeljico Bernardo Žarn.