Lansiranje ikonične oblikovalske kolekcije RABANNE H&M

9. 11. 2023 // Scena / Dogodki

Prejšnji četrtek zvečer je H&M gostili neverjeten dogodek na nišni in elegantni lokaciji, v klubu Stereo v Zürichu, s čimer so proslavili bližajoče lansiranje njihove ikonične oblikovalske kolekcije RABANNE H&M. To je bil fantastičen večer, ki je združil več kot 100 gostov, vključno z novinarji, mediji, vplivneži in ključnimi mnenjskimi voditelji iz Švice in Slovenije.

Na dogodku niso samo predstavili prihajajočo oblikovalsko kolekcijo, ampak so zajeli tudi energično in ekskluzivno vzdušje, ki je spominjalo na dogodek v Parizu v klubu Silencio, ter ohranili živahne vibracije in dali ton nepozabni noči.

Tjaša Kokalj Jerala, Gaja Prestor, Mia Guček in Tibor Golob so bili slovenski predstavniki v Zürichu.

Nekaj dni zatem so gostili modno smetano v Berlinu, v Feuerle Collection. Zlitje prizorišča, kolekcije in množice je ustvarilo električno in poglobljeno izkušnjo, ki je na vse udeležence pustila trajen vtis. Večer, ki je združeval modne navdušence, kot so Caro Daur, Lena Gercke, Bill Kaulitz, Palina Rojinski, in mnogi drugi.

Na ekskluzivno večerjo, ki je bila tokrat v sodelovanju z ikonično revijo Vogue x RABANNE HM, so povabili tudi vsem poznano Zalo Đurić.

Ikonična oblikovalska kolekcija, ki podžiga že tako naelektreno vzdušje, prihaja tudi v Slovenijo. Kolekcija Rabanne H&M je od danes na voljo v izbranih prodajalnah in na www.hm.com.

Foto: PR

image004.jpgimage006.jpg