Maja Štamol za Kopitarno Sevnica ustvarila novo kolekcijo ženskih čevljev

24. 4. 2019 // Scena / Dogodki

Priznana slovenska modna oblikovalka Maja Štamol je v Galeriji Emporium predstavila svojo novo kolekcijo ženskih čevljev, ki jih je ustvarila v sodelovanju s Kopitarno Sevnica.

Maja Štamol se že nekaj let uspešno podpisuje pod kreacije čevljev, ki jih ustvarja v sodelovanju s Kopitarno iz Sevnice. Tokrat je predstavila ročno izdelane sandale iz lesa in mehkega usnja. Pred nekaj tedni so očarali modno in politično smetano na modni reviji v Washingtonu, sedaj pa so na voljo tudi v centru Ljubljane, v Galeriji Emporium.

Maja je ustvarila dva modela, ki se razlikujeta v obliki pete in detajlu sprednjega dela. Povedala je, da se najbolj navdušuje nad kombinacijo nošenja dveh različnih modelov, kar smo lahko videli na nogah manekenke Karin Škufca. Vzdušje na dogodku je pričaral tudi Matic Vizjak, ki je gostom v ohlajenih keramičnih žličkah postregel Chilli, prvo pikantno vino na svetu.

Na predstavitev so prišli številni mediji in znani obrazi iz sveta mode in glasbe, ki podpirajo delo slovenske oblikovalke. Verjamemo, da bo s svojo srčno energijo še naprej uspešno ustvarjala in pisala nove modne zgodbe.

V. J.

Foto: Galerija Emporium

034mv.jpg014mv.jpg