Na testu: Je to najbolj nežna negovalna kozmetika za otroke?

24. 10. 2018 // Trendi / Mamin svet

Vse mamice in očki bi se zagotovo strinjali z nami ob trditvi, da moramo biti ob izbiri negovalne kozmetike za naše najmlajše še posebej previdni. Koža dojenčkov in otrok je namreč še toliko bolj nežna kot naša, sestavine, ki jih vpija ob negi pa vplivajo tudi na razvoj njihovih organov. Svojim otrokom želimo le najboljše, ravno zato smo se odločili testirati in preveriti novo Afroditino baby kolekcijo BABY & KIDS NATURAL. To smo storili v nadvse prijetni družbi trendi blogerke Alje Perne, ki ji že nekaj mesecev družbo dela njen prisrčen sinček Liam.

Alja se je za sodelovanje odločila, ker gre za izdelke, ki vsebujejo skrbno izbrane naravne sestavine, saj svojemu Liamu privošči le top izdelke in želi, da je njun stik karseda popoln - naraven in nežen. Pri izbiri negovalne kozmetike za njegovo občutljivo, nežno in žametno kožo je rada še posebej previdna. Afroditine baby izdelke pa uporablja tudi sama, saj so primerni tudi za nego kože mamic po porodu.

Izdelki iz Afroditine kolekcije BABY & KIDS NATURAL so dermatološko testirani, odišavljeni s hipoalergenim parfumom ter brez parabenov, parafina, silikonov, SLS/SLES-a, barvil. Alja in Liam sta bila nad asortimanom 8 novih izdelkov za celostno nego kože izjemno navdušena, še posebej pa ju je očaralo vsestransko 100% naravno mazilo, ki zagotavlja bogato nego in zaščito občutljive kože obraza in telesa ter optimalno vsakodnevno zaščito pleničnega predela. Ob preizkušanju izdelkov sta navdušeno vzklikala - zadovoljna nad estetsko dovršeno embalažo, teksturo, vonjem in prijetnim občutkom - ter se v mislih veselila zimskih sprehodov, ki jim bosta zaščitena z Afroditinimi izdelki zagotovo kos.

P. s. ob nakupu izdelkov iz Afroditine baby kozmetike boste prejeli tudi lične spominske kartice, ki so kot nalašč za instagramabilne objave z vašim dojenčkom!

V. J.

Foto: Nike Koležnik

1--2.jpg1--3.jpg