5 5-minutnih nasvetov za popoln videz skozi cel dan

19. 11. 2019 // Wellness / Telo

Če se vam vedno nekam mudi, je dobro poznati 5-minutne trike, s katerimi lahko hitro dosežete maksimalen učinek. Preverite torej, kako lahko že v 5 minutah poskrbite za popoln videz čez cel dan!

Zvečer pripravite stajling za naslednji dan. Zvečer imamo velikokrat več časa za izbiro outfita. Če boste zjutraj oblekle že pripravljen outfit, vam bo tako ostalo več časa za zdrav zajtrk in ostale nujne opravke.

Vedno imejte pri roki suhi šampon, ki je ključnega pomena ob trenutkih, ko enostavno nimate časa za umivanje, sušenje in oblikovanje las.

Tabla za make up. Ne zapravljajte časa z iskanjem ličil po make up torbici. Na steno v kopalnici obesite magnetno tablico in na ličila, ki jih redno uporabljate, pritrdite magnetke. Voila, vaša ličila bodo tako vedno na dosegu roke!

Razmršena figa je vaša najboljša prijateljica, ko se vam mudi in nimate časa za urejanje pričeske. Za posebne priložnosti jo za eleganten videz okrasite s svileno rutko.

V torbici oziroma službenem predalu imejte vedno torbico z osnovnimi lepotnimi pripomočki. Tako se vam nikoli več ne bo zgodilo, da bi morale pred odhodom na večerno druženje še domov!

V. J.

Foto: Allwomenstalk

1.jpg