7 stvari, glede katerih so moški najbolj občutljivi

20. 4. 2021 // Wellness / Mind & spirit

Čeprav večina moških skuša prikriti svojo negotovost, ta še vedno obstaja. Tu je nekaj najpogostejših stvari, ki krhajo moško samozavest.

Mišice

Večina moških je negotova glede svojih mišic, zlasti na predelu trebuha.

Lasje

Nekateri moški izgubijo vse svoje lase že v dvajsetih letih. Čeprav je veliko fantov, ki hodijo naokrog s plešastimi glavami, to še ne pomeni, da si vaš moški želi biti eden izmed njih.

Atletizem

Moški se hočejo dokazati na športnem področju. Pa naj bo to telovadnica ali Xbox.

Moškost

Nekateri moški mislijo, da je njihova naloga biti moški. To lahko pomeni, da misli, da bi moral vedeti, kako popraviti avto, kako zamenjati žarnico ali kako odpeti modrček. Če ima težave s katero od teh stvari, se bo počutil negotovo glede svoje moškosti.

Število punc

Tudi če moški ni ženskar, bo še vedno vesel, če se zanj zanima več deklet. Navsezadnje večina moških verjame, da je število žensk, ki jih lahko dobijo, povezano s tem, kako uspešni so kot oseba.

Velikost pod pasom

Ženske so nesamozavestne glede velikosti dojk, moški pa glede velikosti penisa. Mislijo, da njegova velikost vpliva na to, kako dobri so v spalnici in kako sposobni so ugajati dami. Seveda to ni ravno resnica, toda večina moških se tega ne zaveda.

Materializem

Veliko moških misli, da se lahko izkažejo z velikostjo avtomobila ali ceno telefona. Ko so starejši, morda postanejo negotovi tudi glede velikosti svoje hiše in ugleda šole, ki jo obiskujejo njihovi otroci. Od vsega si želijo le najboljše.

V. J.

Foto: @gpresets

1.jpeg