3 zastarane valentinove tradicije (in s čim jih lahko nadomestimo)

11. 2. 2022 // Wellness / Mind & spirit

Valentinovo je za mnoge postal predvidljiv praznik, celo nezaželjen in nepotreben dan, saj ponavadi pride ravno takrat, ko bi si to najmanj želeli. Utrujeni od dela in ostalih obveznosti moramo načrtovati še večer, ki mora biti v vseh tradicionalnih pogledih popoln. Da bi se letos izognili stresu za valentinovo, preverite naše tri ideje za inovativno valentinovo - po vaši meri in željah!

Kupovanje že pripravljenih valentinovih daril - čestitk, čokoladnih src in plišastih medvedkov nadomestite z ljubezenskim pismom, ki ga napišete sami. Ni potrebno da je dolgo, vanj vključite kakšno vajino zasebno šalo ali pa opišite vajin prvi zmenek. Takšno darilo vam ne bo vzelo veliko časa ne denarja, učinek pa bo optimalen!

Podarite si darilo. Tako je, tudi če ste v zvezi, si lahko za valentinovo same kupite nekaj, kar ste si že dolgo želele. Perilo, slaščice, kozmetična nega, razvajanje v spaju, ..., Na ta dan se razvajajte in pustite pričakovanja ter slabo voljo na strani. Še posebej, če vaš dragi vedno pozabi na valentinovo presenečenje ...

Organizirajte valentinov zmenek po vaših željah. Zakaj bi vedno vse prepustile njemu? Presenetite ga in ga enkrat za spremembo ve povabite v vajino najljubšo restavracijo ali pa domov naročite pico v obliki srca in pripravite akcijski film, ki si ga vaš dragi že dolgo želi videti, pa mora vedno gledati ljubezenske drame po vašem izboru!

V. J.

Foto: Unsplash / Priscilla Du Preez

priscilla-du-preez-we6rcwcr99s-unsplash.jpg