Novo! Že poznate Sun Care Body Yogurt?

10. 7. 2017 // Wellness / Telo

Kozmetika Afrodita nas to poletje navdušuje z izdelki Sun Care z zaščitnim faktorjem od SPF 6 do SPF 30, ki zagotavljajo odlično 'naravno zaščito kože' pred sončnimi opeklinami in foto-staranjem, ter z izdelki za nego po sončenju, ki pomagajo ohranjati njeno dolgotrajno porjavelost, svežino in voljnost. Med slednjimi sta Sun Care Body Yogurt in Sun Care mleko po sončenju After Sun, ki kožo razvajata z osvežilno kokosovo vodo!

Sun Care Body Yogurt

Lahkotna formula prijetno hladi, pomiri ter koži po sončenju povrne izgubljeno vlago. Dodano karitejevo maslo nahrani in regenerira, medtem ko šipkovo olje, bogato z vitaminom E, pomaga pri obnovi kožnih celic ter vrača mehkobo in elastičnost. Ne pušča mastnega otipa!

Sun Care mleko po sončenju After Sun

S prijetnim hladilnim učinkom nudi takojšnjo pomiritev in osvežitev kože po sončenju! Dodan izvleček aloe vere kožo intenzivno vlaži in pomaga pri njeni regeneraciji, medtem ko jo provitamin B5 zaščiti ter pomaga preprečevati izsuševanje.

To poletje poskrbite za svežino svoje kože in jo vsakodnevno napojite s slastno kokosovo vodo, shranjeno v izdelkih Sun Care za nego po sončenju! #loveit

V. J.

Foto: ASOS, Kozmetika Afrodita

screen_shot_2017-07-06_at_14_50_14.jpg1.jpgSun Care mleko po sončenju After Sun4.jpgSun Care Body Yogurt