Fashion.si x s.Oliver: Praznični stil z modno blogerko Aljo Bitenc

11. 12. 2017 // Trendi / Trend report

Sezona prazničnih druženj in zabav je pred vrati, kar pomeni, da imamo le še nekaj časa za izbor prazničnih stajlingov, v katerih se bomo počutile udobno, stajliš in privlačno. Da bi vam olajšali izbor, smo v eni naših najljubših nakupovalnih destinacij, s.Oliver, poiskali tako večno klasiko kot top trende sezone in z njimi ustvarili outfite, ki niso primerni le za praznične dni, ampak jih boste lahko nosile tudi globoko v novo leto. Po pregledu s.Oliver praznične ponudbe lahko navdušeno rečemo, da znamke ne odlikujejo zgolj kakovostna izdelava, prijetni materiali in dostopna cena, ampak tudi dejstvo, da bomo v njihovih kosih vedno modni korak pred drugimi.

V galeriji naj vas navdihnejo praznični stajlingi za vsak okus in za vsako priložnost.

Prvi stajling predstavlja čudovita čipkasta obleka v 'it' barvi sezone - bordojsko rdeči. Na božični zabavi se bodo ozirali za vami!

S sivo to sezono ne boste zgrešile! Pri s.Oliverju boste našle pestro izbiro kosov v tej trendi barvi. Nam sta padla v oči plisirano krilo in pleten pulover. Oblecite ju skupaj in se poigrajte z različnimi materiali in dimenzijami!

Tretji outfit je popolna praznična izbira za vse, ki rade pokažejo noge. Bleščeče mini krilo in bela srajca z decentnimi zlatimi nitkami sta združena skupaj zlata kombinacija!

V kolikor še nimate puloverja iz ženiljske preje, si ga to sezono nujno omislite. Ne boste verjele, kako mehak in udoben je! Mi smo ga skombinirali z mini krilom ter tako ustvarili zapeljiv, a udoben stajling, ki je primeren za vse praznične priložnosti.

Če ste v dvomu, oblecite ozke črne hlače in oversized suknjič. Šik kombinacija, ki vedno deluje!

Mini krilo, blazer s trendnimi vzorčki ter bel pulover predstavljajo našo zadnjo kombinacijo. Bomba, kajne?

V. J.

Foto: Nika Koležnik

Zahvala: Moderni Galeriji

1_1.jpg5.jpg